Kiknek javasoljuk

Meglévő ház / Lakás

meglevo ingatlan

A Safari Smart Home vezeték nélküli technológiájának köszönhetően sem falbontásra, sem vezetékelésre nincs szükség.

A Safari vezérlő egysége a piacon egyedülálló módon csupán névjegykártya nagyságú. Így bárminemű kompromisszum nélkül fogja tudni élvezni leendőbeli okos otthonát.

Vezeték nélkül

Bontás nélkül

➩Vezeték nélkül

➩Bontás nélkül

Épülő Ingatlan

kivitelezoknek

Épülő ingatlan esetében a legideálisabb, ha a villanyszerelési fázis kezdetén, vagy azelőtt veszik fel velünk a kapcsolatot. Számos olyan megoldási módszerrel tudunk szolgálni, amivel felesleges vezetékelést, ezáltal komoly összegeket spórolhatnak meg, illetve a villanyszerelést is könnyebbé tudjuk tenni. Amennyiben ezen a fázison már túl van az ügyfél, és utána jut el hozzánk, okos otthonának személyre szabott megtervezésével megkíméli magát a későbbi felesleges idő-és energiaveszteségtől, költségektől.

 
A családi fészek így a legkényelmesebb és legbiztonságosabb lesz már a beköltözés pillanatában.
 

Tervezés és kivitelezés

Jelentős megtakarítások

➩Tervezés és kivitelezés

➩Jelentős megtakarítások

kivitelezoknek

Kivitelezők / Tervezők

Az ár-érték aránynak köszönhetően okos döntés a Safari Smart Home-ot választani a jövőben eladásra vagy kiadásra kínált ingatlan/lakás esetében, ugyanis nem csak értéket növel a szolgáltatásunk, de az ügyfelek elégedettségét és határozottabb döntéshozatalát is fokozza az “okosítás”.
 
Kivitelezőknek és tervezőknek egyedi ajánlattal tudunk szolgálni. Együttműködés esetén csapatunk látványvideót készít az ingatlanról és valós környezetéről, ezáltal segítve az értékesítésben.
 

értéknövelő

Költséghatékony

➩értéknövelő

➩Költséghatékony