Miért bölcs döntés a Safari Smart Home?

A Safarit az Ön igényeire szabjuk

Manapság a piacon már számtalan okos lehetőség vesz minket körül és több okos otthon kialakító céggel is találkozhat. Felmerülhet Önben a kérdés, hogy melyiket válassza. Az is lehet, hogy Ön azok közé tartozik, akik szeretnének okos otthonban élni, de megismerve a cégek árait, inkább lemond róla. A Safari Smart Home cége jóval a piaci ár alatt alakítja ki a rendszert, melynek nagyon egyszerű oka van. Mi nem kész csomagot (ún. dobozos terméket) kínálunk, hanem mindennapi életének és igényeinek megfelelően alakítjuk ki otthonának okos funkcióit és személyre szabott automatizációit.

Megismertetjük a főbb funkciókkal, lehetőségekkel, de mivel a Safari Smart Home nem egy fix termék, hanem egy rugalmas rendszer, nálunk nem úgy működik, hogy bevezetünk egy okos eszközt és megmutatjuk annak működését, hanem igényeinek megfelelően programozzuk le okos rendszerét. Így Ön duplán jól jár, mert alacsony költségvetésből otthonát valóban az Ön okos álomotthonává varázsoljuk.

Egyedi módon ingatlanának alaprajzát 3d-ben megrajzoljuk, és a kiépített eszközöknek megfelelően piktogramokat helyezünk el rajta. Így Ön valós időben és térben láthatja az éppen működésbe lépő eszközeit, valamint piktogramokra kattintva is irányíthatja okos otthonát.

Vezeték nélküli kialakítás

A Safari Smart Home választása esetén nincs szükség falbontásra és külön vezetékelésekre. Vezérlőegységünk kialakítása vezeték nélküli, így nincs szükség átalakításokra. Ha találkozott már olyan céggel, mely okos otthonok kialakításával foglalkozik, feltűnhetett Önnek az is, hogy a vezérlő sok esetben egy nagy szerverszekrény.

Nálunk a Safari Smart Home vezérlőegysége csupán névjegykártya méretű, tehát helyet spórol Önnek. Ezt a kicsi vezérlőegységet egy elegáns saját gyártású tartódobozba helyezve adjuk, így esztétikailag is kiváló megoldást kínálva.

Meglévő és újonnan épülő ingatlanában is kialakítható

A Safari Smart Home kiépítése szempontjából mindegy, hogy Ön meglévő ingatlanában vagy újonnan épülő otthonában szeretné kialakítani az okos rendszert. Ha Ön most építkezik vagy tervezi az építkezést, nem csak egy új házba, hanem egyúttal új okos otthonába is költözhet. Mindezt hihetetlenül kedvező áron.

Nálunk viszont abban az esetben sem veszít semmit, ha már rég túl van az építkezésen és meglévő házát vagy lakását szeretné kényelmesebbé és biztonságosabbá tenni. Semmi akadálya! Vezeték nélküli kialakításunkkal bontás és vezetékelés nélkül valósítjuk meg álmai okos otthonát.

Otthonának vezérlését kérésére több felületen is kialakítjuk

A Safari Smart Home vezérlési platform tekintetében is az Ön igényeihez igazodik. Amennyiben cégünk építi ki okos rendszerét, úgy kérésére, igényeinek megfelelően, otthona vezérlését több platformról is megteheti. Lehetősége nyílik telefonról, laptopról, számítógépről történő vezérlésre.

 Mindezek nem csak akkor érhetőek el, ha Ön otthon tartózkodik, hanem távolról is vezérelheti házát. Személyre szabott automatizációi értesítéseket is küldenek ezen eszközökre. Kérésére hangvezérlést is kialakítunk, így elég csak szóban parancsot adnia a vezérlőnek, kényelmét növelve.

 Számos funkciónál, így például a kapcsolók esetében a manuális vezérlés lehetősége továbbra is ugyanúgy a rendelkezésére fog állni. Bárminemű meghibásodás esetén otthonát a megszokott manuális módon vezérelheti, nem kell attól tartania, hogy hiba esetén eszközei nem fognak működni.

Ingyenes felmérés és tanácsadás

Mi, a Safari Smart Home csapata nem sablonajánlatokat teszünk Önnek, és nem kell csomagajánlatok közül választania. A Safari Smart Home nem egy fix termék, hanem egy rugalmas rendszer, melyet az Ön igényeihez, mindennapjaihoz és életéhez igazítunk. Személyes konzultációt tartunk, házhoz megyünk, és közösen átbeszéljük, mely funkciók tennék az Ön otthonát kényelmesebbé és biztonságosabbá.

Így elkerüli azt, hogy olyan funkciók is beépítésre kerüljenek, amelyek az Ön számára teljesen feleslegesek, és olyan automatizációk pedig bekerüljenek, amelyek igazodnak az Ön igényeihez. Kérjen személyes konzultációt tőlünk már ma, mert így minél előbb élvezheti szolgáltatásunk előnyeit! Megismertetjük a Safari Smart Home előnyeivel, kitaláljuk közösen, mire lenne szüksége, és azonnal árajánlatot is teszünk.