Szolgáltatásaink

A családi vállalkozásból indult Safari Smart Home küldetése, hogy mindenki számára elérhetővé tegye a vezeték nélküli okos otthon adta kényelmet és biztonságot.

A Safari Smart Home nem egy fix termék, mely bizonyos funkciók ellátására képes, hanem egy flexibilis, az Ön igényeihez, mindennapjaihoz alkalmazkodó okos otthon vezérlő rendszer.

 Személyes igényeinek felmérésére házhoz megyünk, ahol Önnel közösen beszéljük át, milyen szolgáltatások és funkciók tennék az Ön életét és otthonát kényelmesebbé és biztonságosabbá. Személyes konzultációnk teljesen ingyenes! Kérje még ma, hogy minél előbb érezze szolgáltatásunk előnyeit!

Világításvezérlés

Árnyékolásvezérlés

Hőmérséklet szabályozás

Garázs / Kapuvezérlés

Kamerarendszer kiépítés és integrálás

Távirányítós eszközök vezérlése

Tartózkodási hely jelzése

Biztonsági funkciók

Multivezérlés (okoseszközön / hanggal / manuálisan)

Személyre szabott automatizációk

Rendszeres karbantartás

Szervízszolgáltatás

Világításvezérlés

A világításvezérlés a Safari egyik alapszolgáltatása. A legjobb és legkedveltebb megoldás, amikor okos kapcsolókat helyezünk fel. Kapcsolóink letisztult üvegfelülettel rendelkeznek, érintőpanelesek, fehér vagy fekete színben is elérhetőek. Dizájn kialakításuknak köszönhetően otthonának ékévé válnak. Egy, kettő, illetve három áramkör vezérlését is el tudja látni egy darab kapcsoló. A másik megoldás a hagyományos szerelvény mögötti okosítás, relékkel megvalósítva.

A világítások vezérlésére lehetősége lesz okos eszközön, például telefonján vagy manuálisan vagy igény szerint hangvezérléssel is. Megrajzoljuk otthonának alaprajzát, melyet a vezérlőpanelén láthat telefonján, ennek segítségével a lámpát ábrázoló piktogramra kattintással is fel-le kapcsolhatja a világítást. Mindezt távolról is vezérelheti. Ha égve maradt egy villany a lakásban, Ön látni fogja és bármilyen távol is legyen otthonától, lekapcsolhatja. Okos otthonában lehetősége lesz a fény erősségét is szabályozni, és igényeihez mérten automata vezérlést is kialakítunk Önnél, amikor magától működteti a rendszer, hogy világítása ott és akkor kapcsoljon, amikor Ön szeretné.

Árnyékolásvezérlés

Kapcsolómotoros vagy rádiófrekvenciás árnyékoló vezérlését is beépítjük rendszerébe. Előbbi esetében redőnyszoftverrel ellátott érintőpaneles, üvegfelületű dizájn kapcsolókat helyezünk fel, mely a világításvezérlő kapcsolókhoz hasonlóan fehér, vagy fekete színben is kérhetőek.

Redőnyei vezérlésére lehetősége lesz a fel-le irányon túl pozíciók beállítására is, mely a gyakorlatban azt jelenti, hogy százalékos arányban is megadható, meddig menjen fel, vagy le az árnyékoló. Manuális, vagy okostelefonon történő irányítás mellett a fő kényelmet a személyre szabott automata működés fogja jelenteni.

Hőmérséklet szabályozás

Télen az otthon melegét, nyáron a valódi felfrissülést élvezheti otthonában. Fűtés és klíma vezérlés telefonjáról, laptopjáról, számítógépről bármikor és bárhonnan elérhető. A hőmérséklet függvényében számtalan automatizmus kiépíthető. Személyes konzultációnk során igényeihez mérten átbeszéljük, melyek tennék komfortosabbá otthonát és életét.

Garázs / Kapuvezérlés

Garázsát, kapuját nem kell többé sem manuálisan, sem távirányítóval nyitnia. Az Ön Safari Smart Home rendszere megoldja Ön helyett. Érkezése esetén, amint eléri a kívánt zónát, kinyílik, majd miután beért, automatikusan vissza is csukódik. Távozása esetén is automatikusan hajtódnak végre a vezérlések. Autóval történő érkezés esetén, amennyiben csak megállna, de nem szeretne beállni, üzenetet is kaphat a rendszertől, mely rákérdez, hogy szeretné-e, hogy nyíljon a garázs vagy a kapu. Önre szabjuk ennek kialakítását is.  Természetesen távolról is irányíthatja, így könnyedén beengedve, akit szeretne.

A garázs/kapu vezérlés kényelmi és biztonsági funkciókat is ellát. Telefonján bármikor láthatja az aktuális állapotot, vagy vissza is nézheti. Rendszere pedig értesíteni is tudja ezekről.

Kamerarendszer kiépítés és integrálás

Cégünk kamerarendszer kiépítésével is foglalkozik. Igény esetén beltéren, illetve kültéren is tudunk kamerákat elhelyezni otthona és családja biztonságának védelmében.
Beltérre 180 fokban forgatható és állítható IP kamerát használunk, mely két irányú hang alapú kommunikációra is képes.
Kültéren vízálló IP kamerákat használunk POE-s kivitelben, így csak egy UTP kábelre van szükség hozzájuk. Általában 8 kamerás kültéri rendszerrel dolgozunk rögzítőegységgel 7/24 h felvétellel. A kamerák nagy felbontásúak és intelligens arcfelismerő rendszerrel rendelkeznek, ezáltal könnyen visszakereshetőek a felvételek.
Amennyiben otthonában már van kiépített kamerarendszer, annak integrálását végezzük el központi egységünkbe.

Távirányítós eszközök vezérlése

Minden elektromos eszköz, mely távirányítóval is használható, az beépíthető a Safari Smart Home rendszerébe és onnantól fogva otthonában és távolról is vezérelhető. Irányítsa TV-jét, házimozi rendszerét, set-top boxát okos eszközzel bármikor, bárhonnan, vagy alakítsunk ki segítségükkel az Ön kényelmét szolgáló automatizációkat.

Tartózkodási hely jelzése

Családtagjai tartózkodási helyét láthatja szükség esetén, mely hasznos biztonsági automatizmusokkal kombinálható. Személyes konzultációnk során feltérképezzük, mik lennének leginkább az igényeinek megfelelőek. Erre jó példa, hogy amikor gyermeke megérkezik az iskolába vagy elhagyja annak területét, a Safari Smart Home rendszere azonnal értesítést küld Önnek.

Biztonsági funkciók

A Safari Smart Home egyik fő célja, hogy otthonát és ezáltal életét minél biztonságosabbá tegye. Igény szerint mozgásérzékelőket, ajtó-ablak nyitás érzékelőket és kamerákat helyezünk el a kért helyeken. Biztonsági intézkedések sora beállítható, mi történjen, ha jelez a mozgásérzékelő, például éjszakai módban mozgást mutat a garázsban. A Safari Smart Home rendszere magába foglalja a riasztót is. Otthonának védelmében tűz-és füst érzékelők, vízszivárgás érzékelők is elhelyezhetők, melyek az Ön távollétében is jeleznek Önnek.

A biztonság másik alappillére, személyes adatainak védelme. A Safari Smart Home tűzfallal ellátott és a legmodernebb titkosítási kulcsokkal védett. Minden eszköz a helyi hálózaton kommunikál, a felhőbe, vagy egy külföldi szerverre semmilyen adat nem megy ki, és nem is érhető el onnan rendszerünk.

Multivezérlés

Otthonának vezérlését kérésére több platformon is kialakítjuk. Lehetősége nyílik okos telefonról, laptopról, számítógépről történő vezérlésre, melyeket otthontartózkodása alatt, valamint távolról is elér. Igény szerint hangvezérlést is kialakítunk angol nyelven. Számos funkciónál, például a kapcsolók esetében a manuális vezérlés lehetősége is ugyanúgy megmarad. 

Személyre szabott automatizációk

Telefonon történő vezérlés mellett okosotthonának valódi lényegét az automata működések fogják jelenteni. Az Ön igényeihez, mindennapjaihoz alakítjuk ki az automatizációkat, melyek alapján személyre szabottan, magától fogja rendszere tenni, ami az Ön és családja kényelmét és biztonságát maximálisan szolgálja.

Rendszeres karbantartás

Karbantartási és üzemeltetési szerződés kötése esetén okos otthonával mi nem hagyjuk magára. Folyamatosan értesítjük a frissítésekről és ezeket távolról el is végezzük. Cégünkkel kapcsolatban marad, bármilyen kérdése és kérése esetén állunk a rendelkezésére. Vállaljuk a már bevezetett Safari Smart Home rendszeres karbantartását, programírást, módosításokat, eszközbeszerzést, fejlesztést és funkció bővítést INGYENESEN!

Rendszerét support csapatunk folyamatosan frissíti, és automatikus mentéseket végzünk. Bármilyen kérdés esetén állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Szervízszolgáltatás

A jól kiépített rendszer mellett a másik nagy terület, melyre nagy hangsúlyt fektetünk, a szervízszolgáltatás. Karbantartási és üzemeltetési szerződés kötése esetén cégünkkel folyamatos kapcsolatban marad, bármilyen kérdése és kérése esetén állunk a rendelkezésére. Vállaljuk a már bevezetett Safari Smart Home rendszeres karbantartását, programírást, módosításokat, eszközbeszerzést, fejlesztést és funkció bővítést INGYENESEN!