Szolgáltatásaink

A családi vállalkozásból indult Safari Smart Home küldetése, hogy mindenki számára elérhetővé tegye a vezeték nélküli okos otthon adta kényelmet és biztonságot.

A Safari Smart Home nem egy fix termék, mely bizonyos funkciók ellátására képes, hanem egy flexibilis, az Ön igényeihez, mindennapjaihoz alkalmazkodó okos otthon vezérlő rendszer.

 Személyes igényeinek felmérésére házhoz megyünk, ahol Önnel közösen beszéljük át, milyen szolgáltatások és funkciók tennék az Ön életét és otthonát kényelmesebbé és biztonságosabbá. Személyes konzultációnk teljesen ingyenes! Kérje még ma, hogy minél előbb érezze szolgáltatásunk előnyeit!

Világításvezérlés

Árnyékolásvezérlés

Hőmérséklet szabályozás

Távirányítós eszközök vezérlése

Garázs / Kapuvezérlés

Tartózkodási hely jelzése

Biztonsági funkciók

Személyre szabott automatizációk

Multivezérlés (okoseszközön / hanggal / manuálisan)

Rendszeres karbantartás

Világításvezérlés

A világításvezérlés a Safari egyik alapszolgáltatása. Okos világítást a legtöbb cég okos izzók alkalmazásával oldja meg, de ezek az izzók, valljuk be méregdrágák. A Safari Smart Home-nál nem kérjük arra, hogy vegyen ilyen drága eszközöket, csupán kapcsolókat cserélünk az okos izzók árának töredékéért. A lámpák vezérlésére lehetősége lesz okos eszközön, például telefonján vagy manuálisan vagy igény szerint hangvezérléssel is. Megrajzoljuk otthonának alaprajzát, melyet a vezérlőpanelén láthat telefonján, ennek segítségével a lámpát ábrázoló piktogramra kattintással is fel-le kapcsolhatja a világítást. Mindezt távolról is vezérelheti. Ha égve maradt egy villany a lakásban, Ön látni fogja és bármilyen távol is legyen otthonától, lekapcsolhatja. Okos otthonában lehetősége lesz a fény erősségét is szabályozni, és igényeihez mérten automata vezérlést is kialakítunk Önnél.

Árnyékolásvezérlés

Függönyök, redőnyök vezérlését is beépítjük saját rendszerébe. Nálunk nincs szükség a redőnyök cseréjére, meglévőeket és új, modern árnyékolókat is ugyanúgy képes lesz a Safari Smart Home-val irányítani. Az árnyékokolók vezérlése is elérhető távolról, illetve szokásaihoz, mindennapjaihoz, valamint a Nap állásához is igazodva automata vezérlést is beállítunk.

Hőmérséklet szabályozás

Télen az otthon melegét, nyáron a valódi felfrissülést élvezheti otthonában. Fűtés és klíma vezérlés telefonjáról, laptopjáról, számítógépről bármikor és bárhonnan elérhető. A hőmérséklet függvényében számtalan automatizmus kiépíthető. Személyes konzultációnk során igényeihez mérten átbeszéljük, melyek tennék komfortosabbá otthonát és életét.

Távirányítós eszközök vezérlése

Minden elektromos eszköz, mely távirányítóval is használható, az beépíthető a Safari Smart Home rendszerébe és onnantól fogva otthonában és távolról is vezérelhető. Irányítsa TV-jét, házimozi rendszerét, set-top boxát okos eszközzel bármikor, bárhonnan.

Kapuvezérlés

Kapuját nem kell többé sem manuálisan, sem távirányítóval nyitnia. Az Ön Safari Smart Home rendszere megoldja Ön helyett! GPS helyzete alapján, amint eléri a kívánt zónát, a kapu kinyílik és miután beért, automatikusan vissza is csukódik. Telefonjával természetesen távolról is irányíthatja.

Tartózkodási hely jelzése

Családtagjai tartózkodási helyét láthatja szükség esetén, mely hasznos biztonsági automatizmusokkal kombinálható. Személyes konzultációnk során feltérképezzük, mik lennének leginkább az igényeinek megfelelőek. Erre jó példa, hogy amikor gyermeke megérkezik az iskolába vagy elhagyja annak területét, a Safari Smart Home rendszere azonnal értesítést küld Önnek.

Biztonsági funkciók

A Safari Smart Home egyik fő célja, hogy otthonát és ezáltal életét minél biztonságosabbá tegye. Igény szerint mozgásérzékelőket és kamerákat helyezünk el a kért helyeken. Biztonsági intézkedések sora beállítható, mi történjen, ha jelez a mozgásérzékelő, például éjszakai módban mozgást mutat a garázsban. A Safarival irányíthatja az összes biztonsági eszközét, a szén-monoxid érzékelőt, füstjelzőt, riasztót. A biztonság másik alappillére, személyes adatainak védelme. A Safari Smart Home tűzfallal ellátott és a legmodernebb titkosítási kulcsokkal védett. A rendszer automatikus mentéseket is végez.

Multivezérlés

Otthonának vezérlését kérésére több platformon is kialakítjuk. Lehetősége nyílik okos telefonról, laptopról, számítógépről történő vezérlésre, melyeket otthontartózkodása alatt, valamint távolról is elér. Igény szerint hangvezérlést is kialakítunk angol nyelven. Számos funkciónál, például a kapcsolók esetében a manuális vezérlés lehetősége is ugyanúgy megmarad. Esetleges meghibásodás vagy bármilyen hiba esetén eszközei a jól megszokott manuális módon továbbra is működnek.

Személyre szabott automatizációk

A Safari Smart Home az Ön igényeihez igazodik, személyre szabjuk, hogy okos otthona a tökéletes kényelmét és biztonságát szolgálja. Bármilyen automatizáció kiépítésére lehetőség van, napi rutinjához, szokásaihoz és igényeinek megfelelően.

Rendszeres karbantartás

Karbantartási és üzemeltetési szerződés kötése esetén okos otthonával mi nem hagyjuk magára. Folyamatosan értesítjük a frissítésekről és ezeket távolról el is végezzük. Cégünkkel kapcsolatban marad, bármilyen kérdése és kérése esetén állunk a rendelkezésére. Vállaljuk a már bevezetett Safari Smart Home rendszeres karbantartását, programírást, módosításokat, eszközbeszerzést, fejlesztést és funkció bővítést INGYENESEN!